26 de gener 2007

Los animales de dos en dos, ua-ua

Subtítol: Endosimbiogenesis by author

"Como deciamos ayer..."
Ahir, després d'un examen de geo i a cinc dies d'un examen de botànica, vaig tenir la oportunitat de morir-me d'enveja un rato, assistint a la conferència de la Lynn Margulis amb motiu del seu nomenament honoris causa.
Morir-me d'enveja perquè, al més pur estil americà peliculero d'universitat, va ser molt divertida, molt planera i, per dir-ho no finament, es va explicar de puta mare, i tot això amb un castellà que ja els agradaria a molts que se les donen de grans conferenciants ser capaços de fer el mateix en anglès.
Després d'assistir a algunes conferències de les que fan els profes per explicar a què es dediquen (a part de rascar-se els ous) quan no fan classe, més o menys interessants segons el tema, però personalment uns petardos (i després ens diuen que nosaltres hem d'aprendre a parlar en públic, ehem), vam tenir la oportunitat d'aprendre com es fa de debò.

Detalls curiosos: algun anyway infiltrat, molts no way seguits en un moment d'exaltació (quan un profe va començar una pregunta dient: "los organismos superiores..." XD), i els cinc segons ben bons que es parava a pensar abans de ser capaç de dir "mil millones". Ah, i un estudiant de belles arts preguntant sobre l'herència cultural i palles mentals varies.

P.D.: Si a algú li interessa, deixo el link a la pàgina del grup d'investigació de neurociències de la facultat, que actualment es dediquen a estrujar i a espaxurrar lamprees. Als dos frikis els he tingut de profes de cito.
http://webs.uvigo.es/lamprea/esp/noved-esp.html

4 comentaris:

uncnoun ha dit...

Em surt un post d'ahir al bloglines pero no el veig per aquí. Ka pasaau?

Marieta ha dit...

Pos no sé, jo el veig (i estic en un altre ordenador)i el post és d'aquest matí...

tupperware ha dit...

Sembla que t'ho passes bé, "punyetera"!

Marieta ha dit...

Bueno, es fa el que es pot. Un dels millors al·licients són els cafès amb llet a 61 cèntims i les mitjanes a 58, XD. Bueno, i si fa solet, la terrassa.
El cavallets residents són monos, però tenen la mania de cagar-se on els hi va bé.