04 de març 2007

Gent del barri



Doncs sí, com a dany colateral a la típica navegació errant diumengematinera, he descobert que encara es fan capítols de Eastenders. I que encara hi ha personatges incombustibles, com la Dot Cotton (ja no és Cotton, es va tornar a casar), el Phil Mitchell (amo del Queen Vic), l'Ian Beale, la Michelle que viu a Florida i la Vicky, que viu al barri. S'han fet grans. Molt. Tots.

La primera emissió data del 19 de febrer de 1985. 22 anys de serie. A veure qui té collons (i disc dur) per baixar-se tots els capítols.

Bonica pàgina oficial de la BBC amb tots els arbres familiars i no tan familiars, mapes... http://www.bbc.co.uk/eastenders/

5 comentaris:

uncnoun ha dit...

Pues si, molts monos els arbres familiars.

Si fos basat en la vida real s'hauria de dir "Gafe Town" en comptes de EastEnders. La quantitat de morts i divorcis per familia és brutal. XD

Anònim ha dit...

Pregunta per a tothom i "totdon":
Si fossis actor/actriu què faries? Demanaries que et matessin o t'"afuncionaries" i et mantindries més de 20 anys a la sèrie?

Marieta ha dit...

Doncs depèn: si fos la Dot Cotton, que ja deuria començar amb 60 anys, sembla bastant còmode i segur afuncionariar-se. Si fos més jove... igual al cap d'uns anys ho deixaria, amb la cosa bona que tens experiència continuada i demostrable, i la dolenta que segurament et costarà molt deixar de ser la Michelle o el Harry Potter.

Anònim ha dit...

Jo voto per afuncionariar-se, donat que no crec que la Don Cotton dongui el perfil per fer Miss Marple.

De totes maneres introduiria clausules de rescisió (o millor dit després de tants anys... caducitat),en el contractes.

Marieta ha dit...

Sí, una clàusula de mortalitat o d'abducció forçosa als x anys...