04 de novembre 2009

Mi primera electroforesis documentada, chispas

Seguim amb afotitos de cosetes que faig pels puestos. No és la primera que faig una electroforesis en agarosa, però, com diria aquell, és la primera documentada (que juro que es diu així de fer-li una foto a la placa de gel (no hielo, gel).

Al carril de la dreta s'observen els estàndards: fragments de DNA de diferents tamanys (coneguts) que permetran saber qun tamany té la mostra (les altres quatre bandes que estan a la mateixa altura).

P.S.: Per cert, si tot va bé, d'aquí pocs dies podreu veure'm com ningú ho ha fet abans (bueno, jo ho hauré fet una mica abans). CHAN CHAAAN... Emoción, intriga, dolor de barriga...

2 comentaris:

tupperware ha dit...

Deu ser molt "mocionant", però no entenc res.

Marieta ha dit...

Aixx pos no sé com explicar-t'ho millor... A veure, tu tens una mostra on hi ha ADN i no saps quin tamany/massa té. El cacharro d'electroforesis separa les coses per càrrega i per pes: a igual càrrega, com és el cas, se separaran per pes: els més gordos avançaran menys distància. Si tens uns estàndards que ha preparat un becari en una empresa, dels que saps els tamanys, fas una grafiqueta i pots saber quin tamany té la teva mostra.

No sé si ho hauré empitjorat...