19 de març 2010

Trauma Center

Quan: Dilluns 8 de març, 9 A.M.

On: Laboratori de Biologia Celular. Pavelló A, pis 0 (sí, el mateix que reuneix totes les olors de A)Rates i ratolins B)Peixos C)A saber. El mateix on està situat el despatx del profe d'estadística, que va dir verbatim "Yo no voy nunca a ese despacho, que huele a rata muerta")

Qui: Professor camuflat de Papa Noel playero. Pregunta que portem fent-nos 4 anys: per què va tot l'any amb sandàlies (i sense mitjons)? Ja tenim la resposta. Possiblement un dels elements més gilipolles que m'he trobat.

Què: Pràctiques de mètodes en immunoologia. Assassinat davant congèneres, depellamenta, destripamenta i sembla que recochineo.
Com: La cosa va així: el Noelio realitza l'activitat i després diu: "Ahora un voluntario de cada grupo, y si no hay voluntarios, pues a dedo". L'activitat és la següent:
(No llegir si es pateix d'imaginació vívida i no s'ha esmorzat)

1. Desnucament del ratolinet. Es treu de la gàbia (agafant-lo per la cua) i es posa a sobre la tapa de reixa de manera que s'agafi amb les potes del davant però no les de darrera. Unes pinces, un boli o una eina similar se li posa a sobre el coll i s'apreta per inmovilitzar-lo. S'estira de la cua i se sent *crec*. La pobra bèstia té espasmes. Diu que són la típica activitat residual. Digue'm tu com sap que són espasmes cadavèrics i no que acabes de deixar-lo lisiat. Perquè comprovar que està mort, no cal, no. La resta de ratolinets, mirant-s'ho desde sota (dins de la gàbia). Ratolinets 99% consanguinis, de la "cepa" (soca?) C57/BL/6. Pobrets.‎



2. Agafes el cadàver fresquet, el plantes a la "taula d'operacions" i, procediment piròman estàndar, el regues amb metanol perquè no deixi anar pèl. Com a mínim, amb el tuf a alcohol no sentiràs l'olor de carn i tripes.

3. El poses de costat (costat esquerre amunt), li pessigues la pell a l'alçada de la "cintura", li fas un tallet amb unes estisores, i l'obres com si fos una bossa de patates fregides. Vull dir, que, bàsicament, el poses del revés (dèrmicament parlant).

4. Li injectes intraperiotonealment un medi líquid i, durant uns minutets, el mous amunt i avall perquè es reparteixi bé.

5. Li extreus el que li has injectat.

6. Ja posats, li extirpes la melsa. Total, a aquestes altures de la pel·lícula...


Per què: És el que encara ens estem preguntant.

8 comentaris:

tupperware ha dit...

El regues amb metanol i li cales foc? O només el deixes mullat?

Marieta ha dit...

Aix, és que amb l'emoció del moment vaig oblidar explicar-ho: el regues amb metanol per que no deixi anar pèl.

Unknown ha dit...

Diria que es el primer cop que se'm remou l'estomac llegint un post a internet.

I mira que vaig suportar el 2girls1cup!

Pobrets ratolinets :-(

cthulito ha dit...

Perdó, el cadàver del ratolí acabat de sacrificar estava fresquet o calentó?
Vivia en una nevera?

Marieta ha dit...

Pos no tenia una temperatura que em cridés l'atenció. He dit ja que tenia espasmes? Sí, ho he dit.

Parlant de caquetes, al profe de fisio animal li fan fàstic les caquetes de rata, lo que s'ha de veure...

Marieta ha dit...

Lo de fresquet era metafòric.

Look87 ha dit...

blogwalking, nice to see your blog.
it is a good and great blog.
please visit my blog n follow me.
thanks n friendgreeting...

Eko Edi Purwanto ha dit...

hai.. iam from Indonesia.